Gottmer | Draak Dries

SKU: GU47909
Barcode: 9789025747909
YAY ♥ Dit item kun je binnen 1-3 werkdagen al in huis hebben!
Only a few left
 • Details
 • Draak Dries

  Dries is een draakje. Hij zit op de drakenschool, waar hij leert hoe hij een grote, gevaarlijke, vliegende, vuurspuwende draak kan worden. Dat gaat hem nog niet al te best af, maar gelukkig krijgt hij hulp van een stoere meid, die hem, als het misgaat met vliegen of vuur spuwen, verzorgt met verbandjes, pilletjes en pleisters.

  In de laatste klas krijgt Dries als huiswerk "vang een prinses" mee, en ook nu weer komt zijn vriendin hem te hulp. Ze blijkt namelijk een prinses te zijn eentje die genoeg heeft van de pracht en praal van het paleis en liever dokter wil worden. Ze laat zich gewillig schaken door Dries en vormt voortaan samen met hem het perfecte team: een vliegende dokter die zich per draak verplaatst!

  De geestige boeken van het populairste prentenboekenduo van Groot-Brittannië staan altijd garant voor urenlang leesplezier. Het beroemdste boek dat Julia Donaldson en Axel Scheffler samen maakten is 'De Gruffalo', maar ze maakten er nog héél veel meer - de een nog leuker dan de ander. Ontdek ze allemaal! Voor kinderen vanaf 4 jaar.

  Auteur: Julia Donaldson
  Illustrator: Axel Scheffler
  Uitgever: Gottmer
  Bindwijze: hardcover
  Afmetingen: 28,7x25,9x1cm
  Leeftijd: 4+

Volg ons @stijl.28