Badkameraccessoires

Badkameraccessoires

Toon 1 - 15 van 15
More filters

Badkameraccessoires bij Stijl28
Naast heerlijke geurproducten hebben we bij Stijl28 natuurlijk ook een mooi assortiment voor je toilet, douche en badkamer. Jij wilt toch ook een mooie opgeruimde ruimte waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten? 

Badkameraccessoires van Zusss 
In onze collectie vind je de complete bed/bad collectie van Zusss. Dit superfijne merk brengt jaarlijks een nieuwe bed- en badkamercollectie uit bestaande uit heerlijk zachte badhanddoeken met bijpassende washandjes en gastendoekjes, verzorgingsproducten zoals handzeep en lotions. Daarnaast ook echt praktische artikelen zoals bijvoorbeeld een mooie houder voor je (elektrische) tandborstels, glazen voorraadpotten met houten deksel en mooie tissuedozen. 

Ook supermooie basics van Mijn Stijl
Naast de prachtige badkameritems van Zusss hebben wij ook (bijna) de gehele collectie van Mijn Stijl opgenomen in ons assortiment. Deze collectie bestaat naast heerlijke geurartikelen ook uit hele fijn basic producten voor je badkamer. Denk aan handdoeken, gastendoekjes, zeepbakjes, wasmanden en veel meer. Mix en match dit gerust met de badkameraccessoires van Zusss tot een tof geheel. 

Online of in de winkel
Deze mooie collectie voor badkamer, douche, en toilet kun je natuurlijk online shoppen maar ook in onze sfeervolle winkels in Thorn, Panningen en Venlo. 
Graag tot ziens bij Stijl28