Welkom in Thorn, Panningen & Venlo! Bekijk hier onze Openingstijden

Go to account settings

Bloemen & Planten

Kunstbloemen, takken en planten van de allermooiste kwaliteit, dát is wat we altijd zoeken voor onze winkel. Het liefst van topmerken als PTMD en handgemaakte droogtakken van Urban Nature Culture zodat je gewoon even moet voelen of het nu een echte tak is of een kunsttak. We hebben tulpen, dahlia's, eucalyptus, judaspanning en vele andere prachtige kunstbloemen, zijde takken en kamerplanten in onze collectie. We verversen altijd met de seizoenen mee zodat het aanbod actueel is en past bij het seizoen. 

Decoratie van Brynxz 
Ook van Brynxz hebben we altijd hele mooie groene takken die perfect passen in de potten en vazen van een mooi sober merk als Brynxz. Denk hierbij aan dille, eucalyptus en andere groene zijde. Ook mooie bloementakken in zachte aardse tinten zoals hortensia's, dahlia's en rozen. 

Woonwinkelen in Thorn & Panningen... 
In onze woonwinkels in Thorn en Panningen (Limburg) vind je altijd mooi opgemaakte vazen en boeketten met kunstbloemen om je te inspireren. Zoek je net iets anders? We helpen je graag met het samenstellen van een mooi boeket. Van harte welkom in onze interieurwinkels. 

Let's keep in touch

Geen zorgen we zullen je niet spammen!

Je winkelwagentje — 0

You cart is currently empty

Inloggen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »