Be Pure Home | Vloerkleed Ravel ice cream 200 cm

SKU: 800199-I
Barcode: 8714713168200
€319,00
Toevoegen aan winkelwagen
Levertijd: Onze leverancier levert dit artikel binnen een paar dagen bij je thuis*
 • Details
 • - Chique vloerkleed met luxueuze glans
  - Vervaardigd uit 100% viscose
  - Plat geweven met gemêleerde vleug
  - Ø 200 cm

  De Ravel-serie uit de BePureHome collectie staat bekend om de spannende gemêleerde vleug en glinsterende afwerking. De diepe kleurtinten zijn subtiel en sfeervol. Lichte en donkere accenten wisselen zich continue af bij ieder gebruiksmoment, zo trekt Ravel de aandacht!

  Materiaal
  De natuurlijke vezels van 100% viscose zijn vervaardigd tot vloerkleed middels machinaal tuften. De onderzijde heeft een beschermende, geweven laag. Het vloerkleed laat geen warmte door en is hierom dus niet geschikt voor woningen met vloerverwarming.

  Afmetingen
  - Diameter: 200 cm
  - Gewicht: 11,5 kg

  Onderhoud
  Om zo lang mogelijk van het vloerkleed te kunnen genieten is het aan te raden het vloerkleed regelmatig te stofzuigen zonder borstel en regelmatig te roteren zodat er geen looprichtingen in het vloerkleed verschijnen. In geval van vlekken, deze verwijderen met een vochtige doek.

  Levering
  Het vloerkleed wordt in één pakket geleverd. Voor extra zekerheid is het aangeraden om een antislip kleed aan de onderzijde van het vloerkleed te bevestigen, hiermee wordt uitglijden en ongelukken voorkomen.

Volg ons @stijl.28