WEEKENDHULP GEZOCHT

GEZOCHT: ENTHOUSIASTE WEEKENDHULP
Stijl28 Panningen

Ben jij een enthousiaste en veelzijdige persoon met een passie voor interieur? Stijl28 Panningen is niet zomaar een woonwinkel, maar ook een bruisende plek waar interieur, mode, kids en cadeau's in stijl en gezelligheid samenkomen. We zijn op zoek naar een spontane weekendhulp die net zo enthousiast is over ons concept als wij. Als jij houdt van afwisseling, klantcontact, adviseren, nauwkeurig werken én geen 9 tot 5 mentaliteit hebt, dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Bij Stijl28 Panningen draait alles om het creëren van een complete stijlbeleving voor onze klanten. Als verkoopmedewerker ben je niet alleen verantwoordelijk voor het adviseren en inspireren van onze klanten op het gebied van mode, maar ook voor het creëren van een sfeervolle en trendy interieursetting. Daarnaast verkoop je de leukste cadeautjes en pakt deze mooi in. Je zorgt ervoor dat onze accessoires prachtig gepresenteerd zijn en dat onze klanten geïnspireerd worden. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste accessoires, het combineren van kleuren en materialen of het creëren van een gezellige ambiance, jij staat klaar om onze klanten te helpen en te inspireren.

Bij Stijl28 Panningen is geen dag hetzelfde. Van het adviseren van klanten en het stylen van outfits tot het inrichten van de winkel en het afhandelen van verkooptransacties, geen dag is hetzelfde. Ben jij (bijna) iedere zaterdag en de schoolvakanties beschikbaar? Dan is Stijl28 Panningen de plek voor jou!

Stuur je cv en motivatiebrief naar [email protected] en wie weet nodigen we jou uit voor een kennismakingsgesprek. Wacht niet te lang! 

Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.