Alwero

Toon 1 - 24 van 31
More filters

 

Bij Stijl28 Mini, onze kinderconceptstore in Venlo, hebben we momenteel een ruim aanbod van het merk Alwero te koop. Alwero is een merk dat gespecialiseerd is in wollen kleding en accessoires voor kinderen. Het merk staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardige producten die gemaakt zijn van natuurlijke materialen, zoals wol en katoen.

In het assortiment van Alwero vind je allerlei leuke en stijlvolle wollen kledingstukken voor kinderen, zoals truitjes, vesten en mutsen. Maar ook wollen accessoires zoals sjaals en wanten zijn verkrijgbaar van dit merk. Alle producten zijn gemaakt van zachte en comfortabele materialen en afgewerkt met oog voor detail, zodat je kind altijd comfortabel kan rondlopen in Alwero's kleding.

Bij Stijl28 Mini hebben we een ruime collectie van Alwero te koop, zodat je altijd kunt slagen voor leuke en stijlvolle wollen kleding en accessoires voor je kind. Kom langs in onze winkel in Venlo of bekijk het aanbod online op onze website. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw kind(eren).