Deluxe Homeart | LED Kaars grijs 2.2x15cm (2st)

€22,99
Op voorraad
Eindelijk een ledkaars die niet van echt te onderscheiden is. De ledkaarsen van het Deense bedrijf Deluxe Homeart zijn voorzien van een echte waxlaag waar gewone kaarsen ook van gemaakt zijn. Zie onderstaande video voor een indruk van de ledkaarsen. 

Eindelijk een ledkaars die niet van echt te onderscheiden is. De ledkaarsen van het Deense bedrijf Deluxe Homeart zijn voorzien van een echte waxlaag waar gewone kaarsen ook van gemaakt zijn. Daarnaast beweegt het licht in het vlammetje waardoor je echt een paar keer moet kijken om te zien of het om een echte of om een ledkaars gaat. Onder het vlammetje zit een kuiltje met zogenaamd gesmolten wax net als bij een echte kaars. Zie onderstaande video voor een indruk van de ledkaarsen. 

De kaarsen zijn uit te breiden met een afstandsbediening waarmee je de helderheid kunt regelen en bovendien kun je dan gebruik maken van de timerfunctie. Gebruik je geen afstandsbediening dan kun je de schakelaar aan de onderkant van de ledkaars gebruiken.

Verkrijgbaar in meerdere afmetingen, ook als waxinelichtje en als dinerkaarsen.

Diameter: 2,2 cm
Hoogte: 15 cm
Per 2 stuks 
Kleur: grijs 
Merk: Deluxe Homeart
Brandtijd: .. uur
Batterijeren: exclusief

NB: de afstandsbediening werkt niet goed icm de zwarte ledkaarsen. Dit komt omdat de afstandsbediening gebruik maakt van infrarood.

0 beoordelen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen