• Gratis verzending vanaf €50,00
  • Snelle verzending indien op voorraad
  • Kom ook shoppen in onze winkels in Thorn & Panningen

Yes! Vanaf 15-1 zijn jullie allemaal weer welkom in onze winkels... Graag tot snel!

GEOPEND VOOR AFHALEN! BEL MAIL OF APP ONS 0031 (0)651628764

Productomschrijving

Hartverwarmend

Is glühwein voor jou nét wat te lafjes om je door de barre winterdagen te slepen? Dan is Jägertee van Pineut absoluut iets voor jou. Deze typische Tiroler specialiteit was in de 19e eeuw dé drank voor boswachters, bosarbeiders en jagers om de kou te lijf te gaan. De mix van steranijs, kruidnagel, sinaasappel, zwarte thee, wijn en rum was de brandstof van de Oostenrijkse economie.

Deze drank met pit is nu weer helemaal terug. En Pineut zou Pineut niet zijn, als we ook aan deze doe-het-zelf drank niet heel bewust een twist hebben toegevoegd. Dus is de sinaasappel afkomstig uit reststromen, wordt de thee geleverd door Frank about Tea (zodat de boeren een eerlijke boterham verdienen) en zijn zowel de kruidnagel als de steranijs van duurzame komaf. Zo maken we ieder glas Jagertee letterlijk en figuurlijk hartverwarmend. Proost! 

Hoe maak je het?

Het recept voor een verwarmende drank.

  1. Vul de karaf aan met de wijn en het water.
  2. Zet opzij voor 12 uur, op kamer-temperatuur.
  3. Filter door een fijne zeef en verwarm de drank in een pannetje, zonder te koken.
  4. Voeg de rum toe en serveer!

Productspecificaties

Ingrëdienten:rietsuiker, zwarte thee, kaneel, sinaasappelschil, steranijs en kruidnagel
Zelf toevoegen:rode wijn, water en rum
Netto gewicht:48 g
Voedingswaarde:energie: 1670,28 kJ / 398,49 kcal, vet: 2,19 g, waarvan verzadigde vetzuren: 0,39 g, koolhydraten: 79,62 g, waarvan suikers: 40,52 g, eiwit: 7,17 g, vezels: 15,25 g, zout: 0,01 g
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »