Covid-Update

We hopen dat je in deze bizarre omstandigheden besluit om niet de internetgiganten te steunen, maar juist de kleine dorpswinkels die het nu keihard nodig hebben. Bedankt ♥♥♥

Helaas moeten we de deuren van beide winkels per direct sluiten. Het is dus niet meer mogelijk om "zomaar" binnen te lopen.
Uiteraard gaan we niet helemaal sluiten, maar proberen we er op een creatieve manier toch nog iets van te maken. 


Hoe? 
Wij zullen in onze etalages vanaf dinsdag de leukste cadeautjes en andere kerst- en woongerelateerde items presenteren. Deze kun je bestellen per telefoon,
mail of social media of misschien zelfs van achter het raam. Het is nog niet helemaal duidelijk of het afhalen van bestellingen in de winkel mag, indien dit het geval is kun je het dus (wellicht op afspraak) in de winkel komen afhalen.
Wil je de bestelling laten verpakken als cadeautje geen enkel probleem! 

Indien dit niet mag kun je kiezen voor thuisbezorgen. Dit zullen we gratis gaan aanbieden binnen de gemeentes Leudal, Maasgouw en Peel & Maas bij een besteding van minimaal €25,00. Uiteraard Corona proof. 

Verder zullen we dagelijks actief zijn op Facebook en Instagram met leuke artikelen, aanbiedingen, cadeautjes, filmpjes, noviteiten en nog veel meer. Ook gaan wij zorgen dat ons online assortiment uitgebreid wordt zodat je bijna alles ook online kunt bestellen. Heb je nog leuke ideeën laat het ons weten. 

Heb je een lopende bestelling? Dan nemen we de komende dagen contact met je op om af te spreken hoe de bezorging/afhaling kan plaatsvinden. Andere vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens:

Vragen over online bestellingen, meubelbestellingen en levertijden:
0475-563909 of [email protected]

Specifieke vragen voor de winkel in Panningen:
06-51628764 of [email protected] 

Specifieke vragen voor de winkel in Thorn: 
0475-563909 of [email protected] 

Tip: een cadeaubon van Stijl28 is voor iedereen een leuk cadeau!